NL Onderhoud

Vanaf het begin is Bergsma Schilderwerken AF erkend dit heet tegenwoordig NL Onderhoud.
Dit omdat kwaliteit hoog in het vaandel staat, en het NL logo dit voor de klanten waarborgt.

Het NL Onderhoud erkenning’s logo staat voor garantie U krijgt een vrijblijvende offerte met de daarbij horende algemene bepaling. De NL Onderhoudschilder houdt zich aan die garanties.

Nog voor de werkzaamheden begonnen zijn merkt u al verschil. De NL Onderhoud schilder kan u namelijk een gedegen totaaladvies geven, ondersteund door de juiste stalenboeken en kleurenwaaiers. Vervolgens kunt u erop rekenen dat er uitsluitend gewerkt wordt met professionele verfsystemen, waar u op verzoek altijd om een verftechnisch advies kan vragen, die op de juiste wijze duurzaam worden aangebracht. De garantie die u op het buitenschilderwerk krijgt is automatisch twee jaar. Kiest u voor een garantie van standaard drie jaar of meer, dan zal het verfsysteem daarop aangepast worden. Binnenschilderwerk heeft minder te lijden. Daarom geeft de NL Onderhoud schilder daar een garantie van vier jaar op.

Herken én erken de verschillen als u op zoek bent naar een goede schilder! De ene schilder is de andere niet. Zoals u ziet, zijn er nogal wat verschillen. Kies daarom altijd voor een NL Onderhoud vakman, zodat u verzekerd bent van het beste resultaat. Bovendien betaalt u voor al deze zekerheden niets extra. Sterker nog, hoe langer u plezier heeft van het schilderwerk, hoe voordeliger u uit bent. Een NL Onderhoud vakman geeft u dus niet alleen waar voor uw geld… hij garandeert dat ook! En ook dat geeft een heel herkenbaar verschil.